09124771111-09353394444 علیرضا امیری

09126090256 حسین یحیوی

صادرات کالا به کشور های اروپایی

صادرات کالا

Rate this post

صادرات کالا به معنای انتقال یا ارسال کالا از محلی به نام مبدا به مقصد می‌ باشد. به بیان دیگر صادرات یعنی خروج کالا از قلمروهای گمرکی کشور مبدا با رعایت کردن قوانین و مقررات صادرات آن کشور.

البته صادرات می‌ تواند شامل جابجا کردن محموله یا کالا در داخل کشور نیز باشد. در تعریف دیگری می‌ توان صادرات را ارتباط و کار کردن با بازارهای مختلف حرفه‌ ای در آن سوی مرزها دانست.‌

صادرات کالا نقطه آغاز برقرار کردن ارتباط با دیگران محسوب می‌ شود، علاوه بر آن که می‌ تواند درآمد ارزی را نیز برای صادر کننده به همراه داشته باشد. فردی که دارای مجوز وزارت بازرگانی و کارت بازرگانی بوده و اقدام به انتقال کالا از مبدا به مقصد می‌ کند را صادر کننده می‌ گویند.

جهت کسب اطلاعات در خصوص انتقال بار به کانادا می توانید به صفحه ارسال بار به کانادا مراجعه نمائید.

صادرات کالا به آلمان

انواع صادرات

صادرات را می‌ توان به دو دسته مختلف مستقیم و غیر مستقیم طبقه‌ بندی کرد که هر کدام از این شیوه‌ ها به دسته‌ های مختلفی تقسیم می‌ شوند:

  • صادرات مستقیم

برخی از خریداران خارجی شرکت‌ ها را تشویق به صادرات می‌ کنند که در این حالت شیوه صادرات مستقیم مطرح می‌ شود. علاوه بر این دسته‌ ای از فروشندگان صادرات خود را به اندازه افزایش داده‌ اند که می‌ توانند کلیه هزینه‌ های اداره سازمان صادراتی را بر عهده بگیرند. یعنی از شیوه صادرات مستقیم استفاده می‌ کنند.

شرکت‌ هایی که معمولاً قادر هستند به طریق صادرات مستقیم فعالیت کنند کلیه فعالیت‌ ها در خصوص فروش محصولات شان را در کشور میزبان انجام می‌ دهند. این فعالیت‌ های صادراتی عبارتند از:

  1. یافتن خریدار
  2. تعیین کردن ظرفیت بازار
  3. انجام امور صادراتی از جمله آماده کردن مدارک و اسناد
  4. تعیین کردن کانال‌ های توزیع کالا
  5. اقدامات لازم در خصوص حمل و نقل کالا
  6. بیمه کردن محموله‌ های صادراتی

صادرات مستقیم می‌ تواند به اشکال مختلف زیر انجام شود:

  1. نمایندگان صادراتی
  2. نمایندگان فروش سیار
  3. شعبه فروش در خارج
  4. بخش صادرات در داخل کشور
  5. بازاریابی رایگان
  6. سفارش پستی

جهت کسب اطلاعات در خصوص انتقال بار به آلمان می توانید به صفحه ارسال بار به آلمان مراجعه نمائید.

صادرات کالا به کانادا

  • صادرات غیر مستقیم

از این شیوه معمولاً شرکت‌ هایی استقبال می‌ کنند که تازه وارد حوزه صادرات شده‌ اند. این شیوه از صادرات نیز ویژگی‌ ها و مزایایی دارد، از جمله این که شما برای صادرات به سرمایه زیادی نیاز ندارید و شرکت صادر کننده هیچ اجباری جهت استخدام کردن فروشنده و یا اجرایی کردن قراردادهای مختلف در خارج از کشور ندارد.

هم چنین در این شیوه صادر کننده با ریسک کمتری مواجه است. صادرات غیر مستقیم به چند روش مختلف قابل اجرا می‌ باشد که عبارتند از:

  1. شرکت‌ های تجاری

این شرکت‌ ها بسیار گسترده‌ تر از تجار هستند و می‌ توانند کالاها و محصولات مختلف را از تولید کنندگان خریداری کرده و آنها را در بازارهای مدنظر خودشان به فروش برسانند. بسیاری از شرکت‌ های ژاپنی از چنین شیوه‌ ای جهت تجارت و صادرات کالا استفاده می‌ کنند.

فروش با واسطه شرکت‌ های تجاری مانند فروش داخلی می‌ باشد و تنها تفاوت آن در این است که به دلیل نداشتن اطلاعات بازار و عدم کنترل ثبات کم تری دارد.

  1. شرکت‌ های مدیریت صادرات

شرکت‌ های مدیریت صادرات موافقت می‌ کنند که در ازای دریافت کردن وجه مشخصی تمامی مراحل صادرات از جمله تخفیفات، تبلیغات، شرایط حمل و نقل و غیره را انجام دهند.

  1. سازمان‌ های تعاونی صادرات

سازمان‌ های تعاونی صادرات میتوانند کلیه فعالیت‌ های صادرات کالا را به نمایندگی از تولید کنندگان انجام دهند.

  1. صادرات قطعی

صادرات قطعی به آن دسته از صادرات کالا گفته می‌ شود که کالا به خارج از قلمروهای گمرکی ارسال خواهد شد. این شیوه از صادرات از پرداخت کردن سود بازرگانی، حقوق گمرکی، مالیات و عوارض و غیره معاف است، اما هزینه‌ های گمرکی را باید پرداخت کند.

  1. صادرات موقت

در این شیوه از صادرات کالاهای مورد نظر جهت انجام منظوری به خارج از کشور ارسال شده و پس از انجام گرفتن همان منظور، اعاده خواهد شد.

  1. صادرات قطعی در حجم تجاری

برای آن که کالا جنبه یا حجم تجاری داشته باشد، هیچ معیار یا تعریفی تعیین نشده است و تنها برای چنین کاری کافی است که فرد کارت بازرگانی داشته باشد و در خصوص این که کالا ملاک تجاری بودن را داشته باشد، تنها کافی است این کالا به تشخیص گمرک جهت واردات یا صادرات مشخص و استاندارد باشد.

اعم از اینکه کالای مورد نظر پس یا قبل از انجام عملیات تولیدی، بسته‌ بندی و تفکیک کردن به خرید و فروش برسد، تجاری تلقی خواهد شد.

  1. صادرات قطعی غیر تجاری

این شیوه از صادرات به صورت غیر تجاری و از طریق مسافر و یا به صورت محموله‌ های پستی انجام می‌ شود.

  1. صادرات مجدد

در صادرات مجدد کالاهایی صادر می‌ شوند که قبلاً ارسال شده باشند. اگر این صادرات از طریق مناطق آزاد و بنادر انجام شود، هزینه‌ های گمرکی در بر نخواهد داشت.

کالاهای ترانزیتی یا شبه ترانزیتی نیز آن دسته از کالاهایی هستند که صاحب یا مالک آنها شناخته شده نمی‌ باشد و این صادر کنندگان تابعیت کشور تولید کننده کالا را ندارند.

جهت کسب اطلاعات در خصوص انتقال بار به آمریکا می توانید به صفحه ارسال بار به آمریکا مراجعه نمائید.

صادرات کالا

استراتژی‌ های لازم جهت انجام صادرات کالا

یکی از اجزای اساسی جهت طرح تجاری، استراتژی‌ های تجارت می‌ باشد. این استراتژی‌ ها در کنار ساده بودن باید به فرد این اطمینان را بدهند که می‌ تواند به سودآوری خوبی در امر تجارت دست پیدا کند و در نتایج حاصل از صادرات سهیم است. اهداف کلی صادرات که باید بر روی آنها تمرکز داشته باشید، عبارتند از:

  1. کاهش دادن اثرات تغییرات در تقاضای فصلی
  2. کاهش دادن هزینه‌ های ثابت
  3. دفاع کردن از موقعیت خود در بازار در مقابل رقبا
  4. بهره مندی هر چه بیش تر از ظرفیت‌ های تولید
  5. ارزیابی کردن فناوری‌ های جدید
  6. افزایش دادن قابلیت‌ های مدیریتی
  7. افزایش دادن شهرت و برندهای بین‌ المللی یا برندسازی بین‌ المللی

در واقع با در نظر گرفتن چنین استراتژی‌ های مهم می‌ توانید در کنار برندسازی بین‌ المللی بازارهای نیازمند را برای صادرات کالا انتخاب کرده و طی این صادرات به سودآوری خوبی دست پیدا کنید.

انواع ریسک‌ ها در حوزه صادرات کالا

در حوزه صادرات و واردات کالا شما همواره با ریسک‌ های متفاوتی مواجه هستید که با یک مدیریت صحیح و انتخاب شیوه درست صادرات می‌ توانید با آن ها مقابله کنید. رایج‌ ترین این ریسک‌ ها عبارتند از:

  1. ریسک قانونی
  2. ریسک قرنطینه
  3. ریسک سیاسی
  4. ریسک عدم پرداخت
  5. ریسک نرخ ارز
  6. ریسک حمل و نقل

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *